Restaurace U Jabloně, recenze
V rámci jedné z pracovních schůzek jsme zašli do restaurace U Jabloně. Za předchozího provozovatele jsme zde byli prakticky štamgasti, tak jsme se těšili, jaké nás potkají změny.
Hned první z nich byla v pivu, čepují zde Krušovice, pro Plzničce to není pro nás moc příjemná změna. I ta obsluha by mohla být trochu svižnější. Pokud potkáte v restauraci prázdné stoly a číšníka s kuchařem, jak spolu kouří u stolu, možná to už něco napovídá J.
Nechme naše subjektivní pocity stranou a pojďme se podívat na jídelní lístek. Ten si nijak výrazně nezměnil. 2-3 polévky, několik studených předkrmů, včetně obalovaných Jalapeňo papriček plněných cheddarem. Je zde širší výběr těstovin a grilovaných jídel i steaků. K těm ji příjemně široká nabídka teplých omáček a příloh.
Já jsem vyzkoušel Vepřovou panenku na houbové smaženici. Že nebude kuchyně asi úplně hodobožová jsem zjistili hned, smaženice byla z žampionů … maso bylo dobře připravené, smaženice už asi trochu hůře, což se projevilo až druhý den.
Příchodem brigádníka se rychlost obsluhy zrychlila (možná ani chodit nemusel, byly obsazené asi 3 stoly, po našem odchodu v cca 22:00 byl plný už pouze jeden).
Je vidět, že nový provozovatel restaurace nenavázal na dobře rozjetý podnik manželů Hladíkových a asi ani nemá moc chuť pro zlepšení podniku něco udělat … přejme mu více chuti do práce J
Na závěr jeden malý tip. Pokud máte rádi matematiku, zkuste počítat s panem vrchním útratu, je možné, že příjemně ušetříte.
Komentáře
RSS informační kanál kometářů k tomuto článku.