O nás
Poslední kometáře
- Restaurace U Dvora
Můj zážitek při první návštěvě byl rozporuplný. Kuchyně výborná, ale dámy, obsluhující v restauraci, byly na facku. Na upozornění, že jsme dostali 4 jídla a pátá marně čeká na to své (jediná měla hotovku!), jsme se dočkali velmi neurvalé reakce, servírka nás prakticky seřvala. Poté donesla jiné jídl... - Restaurace U Dvora
A co takhle si zopakovat pravopis? - Restaurace U Dvora
Byla jsem zaskočena chováním personálu. Přišlo nás 5, z toho 4 jsme měly minutku a 1 hotovku. Minutky jsme dostali, hotovka nedorazila. Chvíli jsem čekala, pak jsem odchytila servírku, co šla kolem a upozornila ji. Čekaly nás dva šoky: 1 - přišla servírka, která nás obsluhovala a velmi naštvaně zjiš... - Restaurace Stěna
Koukám, že tu jsou starý komentáře. V restauraci Stěna v HK se mi líbí. Zřejmě je předělaná, chodím tam na denní menu a chutná mi tam. Cena jídel je do stovky a je v ní i malý dezert. Navíc využívám zákaznickou kartu (nebo jak se to jmenuje) za 10 obědů bude další zdarma. Zeptejte se na to u obsluhy... - Na Hradě
Jídlo dobré, ale dávat pozor na personál - při větším počtu se připisují čárky za pivo a s přibývající dobou se jejich počet rozrůstá geometrickou řadou. Neradno platit poslední!!!!
Home
Restaurace
U Kohouta


Restaurace U Kohouta v objektu Gajerových kasáren. Najdete zde několik druhů piv, příjemnou atmosféru a skvělou kuchyni.
Otevírací doba:
pondělí až pátek: 10 - 24 h
sobota: 16 - 24 h
neděle: 16 - 23 h
Jídelní lístek:
200g Rump steak s pečenými bramborami a fazolkami na slanině ............ 175,-
200g Grilovaná panenka se zeleninovým špízem a hranolkami .................. 150,-
150g Kuřecí steak na grilované zelenině s česnekovým dressingem ...........125,-
350g Grilovaná marinovaná vepřová žebra s oblohou a chlebem .................130,-
400g (4ks) Pikantní smažená kuřecí stehna, pečivo ................................ 100,-
150g Domácí tlačenka s octem a cibulí ................................................... 40,-
Komentáře
RSS informační kanál kometářů k tomuto článku.